Min ”julgran”

januari 5th, 2017

Kanske någon minns min förbättrade ”julgran” från Ikea. Jag har skrivit om den här och här.

Den har fått klara sig utan ljus, för de jag hade var alldeles för tunga och kom att hänga mer eller mindre upp och ned. Men nu hittade jag en slinga med mindre och lättare ljus på rea för tio(!) kronor. Den var billigt nog för en chansning och det fungerar tillräckligt bra. Lite snett sitter ljusen, men det gör inte så mycket så länge de bara pekar mer uppåt än nedåt.

CIMG2928 (2)

Fint med ytterligare lite ljus i mitt hus. :-)

2 Responses to “Min ”julgran””

  1. Anette skriver:

    Det är en superfin julgran! Klickade på en av länkarna till granen och upptäckte att du skrivit massor med inlägg som jag inte hade sett nu till jul och nyår. Tänkte hur kan jag ha missat så många inlägg hos dig???? Insåg till slut att de var skrivna 2012 så det var förklaringen :-) .

  2. Cecilia skriver:

    Vi fick in vår gran strax före nyår och pyntade den med en ljusslinga från reabordet på coop. 30kr, alldeles lagom för en extra liten ljuspunkt!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu