Icke sa Nicke!

januari 12th, 2017

Jag fick inte till det med spetskanten på sjalen. Hade siktat in mig på det här mönstret, men jag fick ge mig.

I stället valde jag att göra en repris på kanten till min turkosa sjal. Men innan jag började med den, stickade jag ett smalt randigt parti. Jag såg något liknande på en sjal i ett TV-program som utspelade sig på 1800-talet någon gång. Färgerna var ungefär desamma som i min sjal, men där var det en volangkant. Den var sååå snygg, hade jag haft mer av det mörkbruna garnet, skulle jag absolut tänkt om och gjort en volang i stället.

CIMG2937

 

2 Responses to “Icke sa Nicke!”

  1. Cecilia skriver:

    Ibland är det värdigast att ge sig! :-)
    Det ser fint ut med ränderna, bra att spara goda idéer.

  2. Anette skriver:

    Ja, det blev extra liv i sjalen både med randen och med kanten. Snyggt!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu