Hjälp, vad det växer!

januari 14th, 2017

Min tomatplanta blir bara större och större. Nu är det dags att höja lysröret igen. Fast då kommer det lite för långt från kapkrusbären som inte alls rakar i höjden med samma fart. Svårt val, det där. Blommor har den också, tomaten, liksom knoppar. En riktigt flitig liten rackare!

CIMG2940

 

CIMG2944

Själv har jag också varit lite flitig. Har tvättat en maskin, fyllt på fågelmat och gjort bokslut för förra året. Jag är så hopplöst omodern att jag för kassabok med PAPPER, PENNA, SUDD och MINIRÄKNARE. Insåg att min sort är på utdöende när jag skulle köpa en ny kassabok, Sparbankens/Swedbanks kassabok med enkel budget, som jag använt sedan åttiotalet. Nu fick jag beskedet att den inte trycks längre. Stor sorg, för den är så bra. Jag klarar mig ett år till, men sedan får jag väl helt enkelt börja kopiera. Fast inte är det lika bra med lösbladssystem som med en bok. :-(

Nu är fliten slut och jag kopplar av med Star Trek och sjalstickning. Hoppas ni har en fin lördag!

 

4 Responses to “Hjälp, vad det växer!”

 1. Cecilia skriver:

  Låter som en bra dag! Leta efter kassabok på nätet, det kan finnas någon som sitter på lager….
  Du kunde ställa kapkrusbäen på en uppochnedvänd kruka, så kommer de upp lite.
  God söndag!

  • KataM skriver:

   Tack för tipset med uppochnedvänd kruka! Varför i hela världen kom jag inte på det själv?

 2. Anette skriver:

  Oj! Du kommer att ha tomater i mars!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu