Drömmer om våren

januari 15th, 2017

Idag har jag ägnat mig åt årets fröbeställningar.

CIMG2946

 

I år blev det bara prydnadsväxter från Impecta. Grönsaksfröer beställde jag i stället från Runåbergs. Det är första gången jag beställer därifrån, fast jag tänkt göra det i flera år. Jag vet inte riktigt varför det inte blivit av.

Innan jag kunde beställa, måste jag titta igenom vad jag behövde. Så nu ligger alla mina fröpåsar i en salig blandning på köksbordet. I morgon ska jag sortera dem i kuvert, ett för varje månad, för att enkelt veta när det är dags att så. Med så många olika sorter, krävs det struktur för att det inte ska sluta i totalt kaos.

CIMG2947

2 Responses to “Drömmer om våren”

  1. Anette skriver:

    Så imponerad! Här har vi minus 20 idag och massor med snö. Men även utan skulle jag inte komma till skott. Tycker ju att det är trist att odla och rensa men härligt att skörda :-)

  2. Cecilia skriver:

    Jag säger det varje år men i år menar jag det, iår ska vi odla! :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu