Här kommer bilderna på sjalen

januari 17th, 2017

Jag hann få den färdig medan det fortfarande var ljust ute, det blir så mycket bättre bilder i dagsljus.

Garnet har jag som sagt spunnit själv på slända. Det ljusa är babykamel, det mörka jak.

Jag var lite orolig för hur långt garnet skulle räcka, men det blev ju en riktigt stor och härlig sjal. Och även om jag var lite missnöjd med att inte få till kantspetsen jag först hade tänkt, tror jag faktiskt att det här i slutändan blev bättre. Faktiskt var detta den kant jag tänkte på allra först – kanske ska man inte tänka för mycket…

CIMG2950

CIMG2952

3 Responses to “Här kommer bilderna på sjalen”

  1. Cecilia skriver:

    Härlig! Verkligen snyggt med randen som övergång och säkert underbart varm och mjuk!

  2. Anette skriver:

    Den ser helt fantastisk ut! Synd att det inte var du själv som var modell :-) .

  3. Monica (syssling) skriver:

    Så snygg Nina

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu