Snäll brevbärare

januari 18th, 2017

Min brevbärare har varit snäll den här veckan. I går lade han ett paket med kryddor från Kryddtorget i lådan. Det innehöll bland annat ett rökt paprikapulver som jag bara var tvungen att prov på direkten, för det luktade så gott. Smaken var inte sämre, kan jag säga. Det här blir nog en favorit.

Idag fick jag min beställning från Runåbergs fröer. Jag gillar deras fröpåsar, de är så fina!

CIMG2959

 

Det är mulet idag, men riktigt skönt, knappt mössväder faktiskt. Så jag ställde mig ute vid mitt planteringsbord och sådde lite bladväxter för inomhusodling, samt ett par sorter som ska sås ute redan i januari. Och när jag var klar med det, började jag klippa sönder grenarna jag kapade från min tallhäck i höstas. De ligger i en stor hög på gräsmattan och ser fula ut. Så man kan väl säga att säsongen i trädgården har börjat så smått. :-)

2 Responses to “Snäll brevbärare”

  1. Anette skriver:

    Så underbart det måste vara att kunna känna våren nalkas redan i januari! När södra sverige har vår och vi har vinter är jag avundsjuk, men resten av året älskar jag att bo i Norrland.

  2. Cecilia skriver:

    Jättefina påsar! Skönt att kunna vara ute och inte frysa!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu