Ond arm och sargade växter

februari 15th, 2017

Jag har haft ont i höger armbåge ett par dagar och jag misstänker att det är det myckna stickandets fel. Så jag tänker att det kanske är bäst att låta stickorna vila lite, även om jag är bra sugen på att få koftan färdig.

Istället har jag börjat klippa ned min krukväxter. Det ska ju helst inte göras i samband med omplanteringen och för en gångs skull kan jag ju beskära dem först Det är ju faktiskt smartare, eftersom de kommer att vara mindre och mer lätthanterliga när det väl blir dags för omplantering.

Några av dem blir det inte mycket kvar av. Det ser trist ut, men jag vet ju att de kommer att bli fina sedan.

CIMG3041

 

CIMG3042

 

CIMG3043

 

2 Responses to “Ond arm och sargade växter”

  1. Anette skriver:

    När jag ser dina pelargoner inser jag att det finns hopp! Jag tror att de har övervintrat för varmt och har fått lite för mycket vatten, men finns det liv finns det hopp!

  2. Anette skriver:

    Hoppas att din armbåge repar sig fort så du får sticka färdigt din fina kofta!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu