Tack för tipset AnJa!

februari 17th, 2017

För ett par veckor sedan skrev AnJa på sin blogg om boken Utan dusch i 352 dagar – Ett år i Finnträsk. Jag blev intresserad och beställde den på biblioteket, och igår kunde jag hämta den. Jag gillar den. Mycket. Och så är själva upplägget så bra. Korta dagboksanteckningar och många bilder. Min koncentrationssvårigheter gör det svårt att läsa längre texter, det blir mest tal- och ljudböcker nu för tiden. Men det det här fungerar bra. Så tack AnJa för tipset. :-)

CIMG3045

 

Idag är det precis fem år sedan jag blev med hus. Jag minns känslan av stor glädje och fullkomlig skräck när pappren var påskrivna, nyckeln överlämnad och jag stod där i mitt eget ägandes hus och undrade om jag egentligen var riktigt klok. Fast skräcken försvann ju ganska snart och idag är jag väldigt glad att jag vågade.

Jubileet firas med städning och matt-tvätt. Lämpliga fredagssysslor. Fast nu ska jag nog ta en paus och gå ut och fylla på fågelmat. De är fasligt glupska, mina flygande små vänner.

2 Responses to “Tack för tipset AnJa!”

  1. Cecilia skriver:

    Spännande projekt, att köpa hus! Bra att du blev nöjd!
    Ja, fåglarna äter snabbt slut på fröna! Jag köper mest solrosfrå för de är lätta att hantera men tror det var fler sorters fåglar när jag köpte blandfrö.

  2. Anette skriver:

    Grattis till 5-årsjubileet! Kul att du tycker om boken! Jag läser några sidor om dagen och njuter av hennes språk.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu