En häftig begonia till

mars 21st, 2017

När jag köpte penséerna igår, hittade jag också en jättevacker bladbegonia. Den bara måste ju få komma med hem.

CIMG3176

 

Undrar om det håller på att bli trendigt med begonior. Änglavingen jag köpte häromveckan är ju också en begoniavariant. Jag som nästan aldrig har begonior inomhus, har nu alltså två stycken. Det kanske är början på en samling… I så fall vet jag vilken jag skulle vilja ha som nummer tre. Titta på den här.

 

 

One Response to “En häftig begonia till”

  1. Cecilia skriver:

    Min allra första egna krukväxt var en isbegonia, men det är nog den enda jag ägt, tror jag. Det är spännande varianter du hittat och jag förstår att du är lite sugen på den tredje också!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu