Änglavinge

mars 11th, 2017

För några dagar sedan läste jag ett blogginlägg om en krukväxt som jag tyckte var så häftig. Hade aldrig sett den förut och tänkte att det är väl något exklusivt som är svårt att få tag på. Dagen efter travade jag in i blomsteraffären i ett helt annat ärende. Gissa vad det första min blick föll på när jag steg över tröskeln var! Så klart jag köpte en.

Prickbegonia, eller änglavinge kallas den. Båda namnen är välfunna. Prickig är den ju onekligen och bladens form är väldigt lik bokmärkesänglarnas vingar.

CIMG3129

3 Responses to “Änglavinge”

  1. Anette skriver:

    Va fin den är! Vi köpte blommor till två som ska sluta i byaföreningens styrelse (årsmöte i morgon). Vi valde mor & barn. Något jag aldrig sett förut, men de var åxå fina!

  2. Cecilia skriver:

    Spännande, aldrig sett förut!

  3. gunvor skriver:

    Vårda den ömt. Jag vet hur man delar växter, som du vet.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu