Det tar sig!

maj 3rd, 2017

Efter några dagars arbete börjar det bli ordning bland odlingarna. Jord och gödsel är påfyllt, direktsåddens första fröer sådda och fiberduk och insektsnät ditlagda. Vackert är det inte, men det är ju heller inte det viktiga.

CIMG3433

Min runda lilla odlingskrage har fått sällskap av två likadana. Jag grävde upp grässvålen och vände den upp-och-ned innan jag satte dit kragarna. När jag kommit så långt var klockan mycket och orken slut, så fylla dem får jag göra en annan dag.

CIMG3434

Vädret har varit underbart, klart och arton grader i skuggan. Rena sommartemperaturen, alltså. Men temperaturen verkar dala de närmsta dagarna, så det känns fint att ha utnyttjat dagen.

2 Responses to “Det tar sig!”

  1. Cecilia skriver:

    Nu drar det igång! Massor med riktig mat på väg?

  2. Anette skriver:

    Så härligt! Jag blir riktigt peppad när jag ser hur långt på väg du är. Jag hoppas bara att vi inte blir invaderade av alla plantor jag satte 1 månad för tidigt innan vi kan sätta ut dem :-) . Ha en himla skön helg!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu