Sång och sommarvärme

maj 5th, 2017

Ännu en underbar dag med sommartemperaturer, och till skillnad från igår nästan vindstilla dessutom. Egentligen riktigt trädgårdsarbetarväder. Men därav blev intet, för just nu pågår Gregorianska dygnet i Vadstena. Det betyder mycket tid inomhus, mest i Blåkyrkan, med sångövning, tideböner och lite annat. Men istället för att äta på folkhögskolan, som de flesta, tog jag med mig mat och hade lite privat utflykt på en bänk under ett träd bland vårblommor och fågelsång (och krax, från råkorna :-) ). Både skönare och billigare, även om man missar lite av umgänget. Vid halvfyra-tiden tog orken slut, så då for jag hem och satte mig på terrassen en stund innan jag skolade om några plantor i desperat behov av denna åtgärd.

I morgon blir det mer gregorianskt, men då slutar vi vid middagstid. Med lite tur kommer jag ihåg att köpa med mig mer jord hem, så att jag kan fortsätta att plantera om.

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu