Gissa prylen

juni 13th, 2017

En klohacka fastsurrad på min längsta och tjockaste bambustör. Vad kan det tänkas vara bra till?

CIMG3577

Jag ska inte hålla er på halster. Jag är absolut ingen stegklättrare, men det tar löv och frön ingen hänsyn till när de lägger sig i hängrännorna, så jag tänkte att jag skulle köpa en hängrännerensare, en borste på teleskopskaft. Men när jag såg priset, backade jag. Icke desto mindre måste rännorna rensas och alltså gick jag in i förrådet för att se vad jag hade att leka med.

Det fungerar hjälpligt i det akuta skedet, men behöver utvecklas. Tror jag ska prova med att köpa en flaskborste, böja till den och fästa med silvertejp på käppen. Det borde kunna fungera. Jag kan ju i alla fall prova innan jag lägger ut flera hundra på en färdig.

2 Responses to “Gissa prylen”

  1. Anette skriver:

    Annars går det nog bra att använda den som ryggkliare på grannen :-) . Fiffig anordning!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu