Slut på friden?

juni 13th, 2017

Ända sedan jag flyttade hit för fem år sedan har jag väntat. Jag vet att de finns i närheten, men hittills har jag varit förskonad. Nu verkar det dock vara slut på friden. Visserligen går de inte att artbestämma säkert bara på utanverket, men jag är tämligen säker på vad det här är. :-(

 

CIMG3578

3 Responses to “Slut på friden?”

 1. Anette skriver:

  Inte mördarsnigel väl!!!! Visst är de svarta? Häruppe har jag peppar peppar ta i trä inte sett en enda snigel.

  • KataM skriver:

   Nix, mördarsniglarna är bruna i olika nyanser. Men det finns vanliga harmlösa svenska skogssniglar i samma färg, även om de oftast är svarta. Så jag hoppas, men tror inte riktigt, att det är en sådan som förirrat sig hit.

 2. Cecilia skriver:

  Sorry, men det står mördarsnigel i neon på den där. Torkan har nog varit tuff för dem men en snabb vända i trädgården visar att de inte försvunnit helt…

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu