Sqaushblomma

juli 11th, 2017

Idag äntligen blommar squashen. Det är sent, förra året skördade jag min första redan i början av juli. Det märks på mycket att det har varit kallare än de senaste åren.

CIMG3720

 

 

3 Responses to “Sqaushblomma”

 1. Cecilia skriver:

  Plantan ser härligt frodig ut, hoppas det blir fin skörd!

 2. Fale Artut skriver:

  Så roligt! Våra har stått i låda med lock och varit ute ganska länge. Vi har skördat flera zucchini redan. Jag använder dem lite som gurka, den verkar ju vara en brist i Sverige. Det är mest importerad gurka i vår butik faktiskt. Blommorna är också goda, men man vill ju inte missa pollineringen. Jag tar dem när de är ganska små, runt 2 dm långa. Då kommer det fler fort. Kan ju bero sort förstås.

 3. Anette skriver:

  Så fina. Zucchini ska jag prova nästa år om det går att ha i växthus? Brickan på mitt förra inlägg är gjord av retrotyg så det kan säkert ha varit ett påslakan en gång i tiden :-) . Det är en tjej i en grannby som har loppis och retro som gör dem. Titta på hennes hemsida. Hon har mycket fint!
  https://www.tantensmix.se/

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu