Rapport från växthuset

juli 15th, 2017

Idag har jag bland annat flyttat ut några plantor från växthuset, gallrat tomatblad och toppdressat med plantjord och maskgödsel. Tomaterna växer och blommorna är så många att jag varit tvungen att ta bort en del.

CIMG3743

 

Ingen antydan till rodnad än, men de som står i hinkar på terrassen börjar så smått visa färg.

2 Responses to “Rapport från växthuset”

  1. Cecilia skriver:

    Ojojoj, fina tomater!

  2. Anette skriver:

    Nynnar ”avundsjuk, ja e så avundsjuk”. Fast jag börjar åxå få massor med små gröna på mina kruktomater. Hade jag vetat när jag planterade frön att vi skulle bli med växthus skulle jag provat några andra sorter åxå.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu