Härlig hantverkshelg i Hunnevad

augusti 14th, 2017

Tre dagar har jag varit på hantverksdagar i Hunnevad och nördat ned mig i det textila tillsammans med runt trettio andra kvinns. Och så naturligtvis Stefan som driver butiken tillsammans med sin fru Lena och som servat oss på alla sätt, men också hantverkat en del. Jättekul, men oj vad trött man blir efteråt.

CIMG3948

Det hela är upplagt som ett smörgåsbord med kursledare i olika tekniker, som man kan vandra helt fritt emellan. Jätteskönt att man inte behöver bestämma sig i förväg för vad man man ska göra.

Det finns inte en chans att prova på allt, men man kan ju ändå titta på vad de andra åstadkommer. Garnfärgarna till exempel  gjorde tillvaron vackrare med alla fina färger.

CIMG3938

 

CIMG3939

 

Vad som i övrigt timade får ni veta i ett annat inlägg. För den här dagen ska jag ägna åt återhämtning och akut trädgårdsvård. Odlingarna har liksom inte fått så mycket omsorg de senaste dagarna och tomatklasarna hänger tunga, bland annat. Så bloggandet får vänta lite.

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu