Fantastisk utställning

augusti 10th, 2017

Mamma och pappa har varit här ett par dagar och då passade jag på att ta med mamma till årets utställning på Östergötlands ullspinneri.

I år är temat Broderat på stickat. Jag har läst flera positiva recensioner om utställningen, men hade ändå inte väntat mig vad jag fick se. Visst vet jag att man kan brodera på stickat, men det här var alldeles fantastiskt. Så mycket kreativitet hos en enda kvinna! Någon gång måste jag göra mina egna små försök. Här fanns både provlappar och hela plagg  och här är några av alla de bilder jag tog.

CIMG3875

CIMG3842

 

CIMG3846

 

CIMG3848

 

CIMG3851

 

CIMG3852

 

CIMG3854

 

CIMG3868

 

CIMG3903

 

 

Lite handlat blev det också, närmare bestämt en rulle förgarn i glada färger. Det tänker jag spinna till ett garn som ska få sätta lite färg på koftan jag ska sticka av garnet jag spann i vintras. När det nu blir… det finns några projekt i kön, om man säger… ;-)

CIMG3936

One Response to “Fantastisk utställning”

  1. Cecilia skriver:

    Det finns så mycket man kunde prova på, att brodera på mitt stickade har inte ens fladdrat förbi som idé…förrän nu. Fantastiska alster!
    Vackert förgarn, väldigt vilsam spinning tänker jag att det borde bli!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu