…å så lite garn…

augusti 16th, 2017

Det där med att tillbringa tre dagar i en garnaffär utan att köpa något, det går ju liksom inte. Särskilt inte när man som kursdeltagare får 20% på hela sortimentet. Jag köpte ett par annorlunda nystan i bomull och akryl. Det är fyrtrådigt, men deltrådarna är inte tvinnade, så det kan nog vara lite småknepigt att sticka med. Men jag gillade känslan i det, liksom färgkombinationen. Det ska bli en tröja är det tänkt och färgerna får helt enkelt komma som de gör.

CIMG3960

 

Men så fick vi ju också varsin goodie bag, ett nystan var av sju olika garner. Jättekul att få chansen att prova olika sorter.

CIMG3952

 

CIMG3954

 

CIMG3955

 

CIMG3956

 

CIMG3957

 

CIMG3961

 

CIMG3964

 

Viveka som pratade mönsterkonstruktion berättade att hon förmodligen kommer tillbaka nästa år och då ska visa vad man kan göra av provlappar. Så hon föreslog att vi ska sticka några sådana tills dess om vi vill vara med på det. Jag tror att jag ska använda en del av de här garnerna till det och ta tillfället i akt testa lite olika tekniker. Ibland är det skönt med sådana där små projekt som kan få bli lite som de vill. Lapparna behöver inte vara lika stora, så inte ens det behöver man tänka på.

 

 

 

 

One Response to “…å så lite garn…”

  1. Cecilia skriver:

    Det var ingen dålig goodiebag! Spännande garner, också det du köpte!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu