Romantik i min trädgård

augusti 17th, 2017

Ny svärmar de, myrorna. Och mina nätbågar på odlingsbädden där de bor, är tydligen en bra mötesplats för de kärlekskranka små krypen.

CIMG3990

 

CIMG3989

 

2 Responses to “Romantik i min trädgård”

  1. Cecilia skriver:

    Kill ‘em!

    • KataM skriver:

      Tror inte de gör någon större skada på odlingarna, så de får vara. Vet dessutom inte hur det skulle gå till att döda dem. De bor överallt i marken, odlingsbäddar och krukor här. Enda möjligheten vore nog att göra som en före detta arbetskamrats man. Han hällde bensin i myrbona och tände på. Det var ingen bra idé, han höll på att elda upp hela tomten. Så det är nog bättre att ta det enligt devisen Live and let live.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu