Underbart

november 7th, 2017

Det är ju alldeles fantastiskt så underbart vädret är. Inte jättevarmt, men soligt och vindstilla. Inte går det att vara inne då, så kjolen jag håller på med ligger där halvsydd och stickningen händer det inget med. Men det är inget jag klagar över, inomhustiderna kommer tids nog.

När jag nu ändå eldar så grillar jag korv och känner mig som om jag vore tillbaka i Skogsströvarna igen.

CIMG4201

 

Förra veckan hittade jag botaniska tulpaner till halva priset och eftersom jag velat ha sådana ganska länge, så köpte jag två olika sorter. De är nu planterade i gräsmattan intill terrassen. Hoppas de ska blomma vackert i vår.

CIMG4199

2 Responses to “Underbart”

  1. Cecilia skriver:

    Du förenar minsann nytta med nöje! Mysigt att grilla korv.
    Jag köpte också lite lökar och gömde i gräsmattan, det blir en glad överraskning till våren för då har jag definitivt glömt dem. Igen!

  2. Anette skriver:

    Jag ser fram emot att få se foton på dina tulpaner till våren! Utegrillad korv är inte kattskit!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu