Filmfrossa

november 29th, 2017

Vilken lyx det är att kunna se film när man vill. Idag är det en självklarhet, men jag är ju så enormt gammal ;-) att jag minns tiden innan videobandspelaren. Då var det till att antingen gå på bio eller se på tablå-TV och missade man chansen, så var den borta. Gammal som jag är, har jag inte blivit riktigt bekväm men att hyra film på nätet, även om det har hänt. Dessutom är jag en om-tittare och då blir det faktiskt billigare att köpa filmerna – om man står ut med att vänta tills det rätta priset infinner sig. För jag tror aldrig att det hänt att jag köpt en DVD till normalpris.

På sommaren blir det inte så mycket filmtittande, men på vintern däremot…

Så gissa om jag blev glad när jag hittade dessa på rea!

CIMG4253

 

Mannen som slutade röka har jag längtat efter att få tag på till rätt pris i flera år. Och resten är inte apskit det heller, om ni ursäktar min franska. ;-)

Nu ska här tittas på Hasse & Tage och stickas tröja!

2 Responses to “Filmfrossa”

  1. Anette Jansson skriver:

    Haha, mannen som slutade röka är underbar ju! Och ägget är löst! Och Släpp fångarna loss! och…. Så mycket roligt du har att se fram emot!

  2. Cecilia skriver:

    Åh, så trevligt! Hasse och Tage är alltid rätt, alltid intelligent roliga! Maken gillar inte att se på film så det blir inte så ofta av. Jag tittade på Änglagård 2 häromsistens, riktigt mysigt!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu