Sånt man kan köpa för julklappspengar

december 30th, 2017

Jag älskat gjutjärn. Så när jag gick förbi Vadstenas bästa affär för köksutensilier (inte varje dag man får användning för det ordet) och såg en bröd/patéform i just gjutjärn i fönstret, bestämde jag mig för att göra bruk av mina julklappspengar.

Turligt nog var mitt bröd nästan slut, så jag hade redan planerat att baka och fick på så vis inviga min nya fina form på direkten.

Brödet blev lite trasigt, vilket jag hade räknat med eftersom jag inte gav mig tid att steka in formen ordentligt i min iver att få använda den. Men gott blev det och innan nästa bak ska jag behandla formen efter konstens alla regler.

CIMG4332

 

CIMG4333

One Response to “Sånt man kan köpa för julklappspengar”

  1. Anette Jansson skriver:

    Vilken bra sak att använda julklappspengarna till. Vi har en gammal härlig gjutjärnsgryta där grytor helt enkelt blir bättre.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu