Små sår och fattiga vänner ska man inte förakta

december 30th, 2017

Och inte heller tunna snötäcken, i dessa tider. Det här är verkligen inte mycket att komma med när man läser bloggar från mer nordliga trakter. Men mer vinter än så här har vi inte haft hittills denna säsong, så därför var det värt att ta fram kameran och ta ett kort rakt ut i mörkret.

CIMG4335

 

Anledningen till att jag tittade ut så där på riktigt och såg hur ”mycket” snö det faktiskt kommit, var att jag hörde glada skratt utifrån. Det var ett gäng barn i varierande åldrar, samt två vuxna, som hade snökrig  utanför mitt köksfönster. Något snöbollskrig var det inte frågan om, till det räckte väl inte snön till. Men det var nog klokt att passa på, för vem vet när chansen kommer igen.

One Response to “Små sår och fattiga vänner ska man inte förakta”

  1. Anette Jansson skriver:

    Skulle så gärna skicka ner några hektoton om det gick :-) .

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu