Gott nytt år!

januari 1st, 2018

Jag hoppas alla hade ett trevligt nyårsfirande.

Jag är ju inte så mycket för det där, som ni som följt mig några år vet, och stannade inte ens uppe till tolvslaget. Men det blev ju 2018 fast jag låg och sov. Skönt att veta att jag inte är oumbärlig för världens fortlevnad. ;-)

Men jag är desto mer traditionsbunden när det gäller nyårsdagen. Så långt tillbaka jag kan minnas satt familjen bänkad framför nyårskonserten från Wien och den vill jag fortfarande se om jag kan. Själv var jag i unga år oftast iförd en av mammas gamla kjolar och dansade tillsammans med de riktiga ballerinorna framför TV:n. Den där sista delen skippade jag för många år sedan, men nog spritter det lite i benen emellanåt när jag ser på dem.

CIMG4336

3 Responses to “Gott nytt år!”

 1. faleartut skriver:

  Gott Nytt År!!

 2. Anette Jansson skriver:

  Gott Nytt År! Här satt vi i godan ro Gubben och jag. Åt gott och tittade på TV. Höll oss faktiskt vakna till 12-slaget på Skansen. Det är inte alla år vi gör det.

 3. Cecilia skriver:

  Vi tog det lugnt hemma, också. Då börjar nya året med viss värdighet!
  Men kanske borde du dansa? Jag hoppar omkring lite när ingen ser, det är rätt gött!:)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu