Long time no see och en ny begynnelse

januari 13th, 2018

Senaste gången jag skrev här var den första januari, på dagen sex år sedan jag började blogga slog det mig för ett par dagar sedan.

Nästa gång jag skulle skriva, kunde jag inte logga in och kontaktformuläret till bloggadministratören gick inte att skicka. Men jag lyckades hitta en adress till bloggens ägare och fick ett snabbt svar. Sedan blev det tyst och ingenting hände. Till sist tog bloggsuget över och jag bestämde mig för att börja om på nytt på Blogger.

Idag fick jag ett mejl om att problemet var löst och för en kort stund övervägde jag att flytta tillbaka hit, där jag vet hur allt fungerar. Men även om det finns en del saker jag gillar bättre här, så överväger fördelarna på Blogger, så det blir att jag fortsätter bloggandet där.

Däremot är jag jätteglad för att det fungerar som det ska här nu. Det har krånglat en del med att läsa gamla inlägg också, beroende på vilka vägar man tagit för att göra det. Jag använder ju bloggen som dagbok, kom-i-håg och fotoalbum för egen del, så det är fint att ha den kvar. Och lika viktigt är det så klart att jag nu kan hänvisa till min nya blogg. Jag har inte jättemånga läsare, men i statistiken kan jag se att det är ett skapligt antal som tittar in då och då, även om de inte ger sig till känna.

Så välkomna till min nya blogg. Och lämna gärna en kommentar någon gång, så blir jag extra glad. :-)

Väl mött på nya Nu eller aldrig!

 

CIMG4338

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu