Helgarbete

januari 15th, 2012

Den här helgen har det blivit mycket vävt. Det går så snabbt när jag är ensam i vävsalen och inte blir störd i arbetet. Efter ett kort parti med snärjväv har jag gett mig på kelim. Det är länge sedan jag ägnade mig åt bildvävning, och jag hade glömt hur roligt det är att sitta och plocka in garnet och se bilden växa fram. Det här kommer att bli en ganska lång bit, ca 20 cm. Jag har gjort knappt hälften av det. Skulle egentligen vilja fortsätta väva i eftermiddag. Men jag ska försöka ta mig i kragen och ta en promenad istället. Ryggen behöver det. Och resten av mig också, förmodligen. Men det är så kallt och otäckt, så det tar emot lite att ge sig ut. Får se om jag kan övertala mig.

Här kommer i alla en bild på vepan i sitt nuvarande tillstånd.

Vepan växer

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu