Sten och glas

februari 6th, 2012

Jag är kär! I en skulptur i sten och glas. Vilken fantastisk kombination.

Vi var på studiebesök hos skulptören Lore Nynnell i eftermiddags och det var där jag fann den. Och ljuspelaren som får mig att vilja skrika: ”Vill ha, vill ha, måste ha!” Nu blir det ju inget av med det, eftersom det handlar om alldeles för mycket pengar. Inte så att de inte är värda sitt pris. Det är bara det att det är för dyrt för min plånbok.

Men jag kan ju visa några bilder. De är hämtade från Lores hemsida och jag har hennes tillstånd att lägga ut dem här.

Ljuspelaren

Glas och sten.

Glas- och stenskulpturen jag blev kär i liknar den här. Men det färgade i glaset var blått och så fanns det en hel del bubblor. Dessutom stod den placerad i ett fönster fullt med isrosor. Det var så vackert!

Fler bilder finns på Lores hemsida, http://www.nynell.se/

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu