Trådknappar

februari 6th, 2012

Idag fick vi lära oss att göra trådknappar. Jag tycker att de är så fina och hade faktiskt planer på att anmäla mig till en helgkurs i våras. Men det blev aldrig av.

Det var inte alls svårt och en syssla helt i min smak. Jag gillar det där lite pilliga. Jag är inte helt nöjd med resultatet, men för ett första försök är det väl OK.

Trådknapp

Det blir inte mycket vävning denna veckan, eftersom vi ska hålla på med screentyck. För det mesta brukar jag bli lite frustrerad av sådana veckor. Men det här med textiltryck ska bli spännande. Mönstret är gjort och utskrivet på OH-film, så nu är det själva tryckandet som står på tur.

Dessutom är inslagsgarnerna till väven jag just sätter upp restnoterade, så jag kommer inte så hemskt mycket längre i alla fall. Vältajmat, får man säga!

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu