Här går det undan med väldig fart

mars 15th, 2012

Känslan att se ett färdigt arbete upprullat på tygbommen är underbar. Antagligen vänjer jag mig med tiden och blir mindre upprymd vid synen. Men just nu är det fantastiskt.

Jutegarnet jag skulle haft till dörrmattorna är fortfarande restnoterat och kommer först om tre veckor. Vilket inte alls går bra, eftersom en klasskamrat behöver just den vävstolen i slutet på nästa vecka. Så jag avbeställde garnet och gjorde en räd i materialförrådet. Jag hittade hampagarn och pappersgarn som räcker till var sin dörrmatta. Mattorna blir lite tunnare än vad jag först tänkt, men det går nog bra ändå.

Jag började med hampagarnet. Spetskypert blir det nu, lite omväxling måste man ju ha. Fast lite tråkigt är det att överge gåsögonen när jag väl fått in trampordingen i ryggmärgen och allt flöt på så bra.

One Response to “Här går det undan med väldig fart”

  1. KMF skriver:

    Hej!
    Kan jag maila till dig o fråga om gåsögonvävning?

    Var snäll kontakta mig via mailadressen så återkommer jag. Mvh Karin

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu