Målardag

april 12th, 2012

Idag målade jag igen, och det gick riktigt bra. Dessutom hade solen den goda smaken att titta fram på eftermiddagen. Så i pauserna medan färgen torkade, kunde jag sitta på uteplatsen och läsa.

Jag målar allt i vitt. Jag trivs bäst med ljusa, rena väggar. Fast som bildmaterial på en blogg har ju vita väggar ett begränsat värde. Men ett kort kan jag i alla fall bjuda på.  Två garderobsdörrar ligger och torkar i vardagsrummet, som är halvfärdigt. Och i bakgrunden syns en bit av ateljén, som jag la sista handen vid i förmiddags.

Med detta får det nog vara slutmålat för den här gången. I morgon måste jag ta mig an mattorna, som ligger i en hög i köket och tittar hånfullt på mig. Jag vet inte varför, men jag har ingen lust att ta mig an dem. Men antagligen kommer lusten tillbaka när jag bara kommer igång.

One Response to “Målardag”

  1. Gunilla skriver:

    Tack för bilderna! Roligt att se lite hur du har det. Kram Gunilla

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu