Mera garn

januari 9th, 2013

Idag behövde jag åka in till Vadstena och handla. Och det var ju tur, för det visade sig att det var allra sista dagen handarbetsaffären hade öppet. Jag har ju varit där och försett mig några gånger under utförsäljningen, men trodde att de stängde för gott vid årsskiftet. Men så var det alltså inte. Och nu ville de bli av med så mycket som möjligt, så priserna på vissa saker var löjligt låga.

Jag lyckades hejda mig rätt så bra, men helt kunde jag inte stå emot frestelsen. Silkesgarn för två kronor dockan vore det ju nästan brottsligt att gå förbi. Det blev en hel bukett. Och när jag lyfte på huvudet, vem stod då på andra sidan bordet och plockade om inte närmsta grannen.  :-)

 

 

Förutom det blev det några nystan stickgarn. Silke det också, faktiskt.

Det roliga är att jag köpte av det här garnet på rea i somras. Då var det rätt utplockat, så jag köpte vad som fanns. Och så sent som igår stod jag och höll i de där nystanen och tänkte att det var synd att jag inte hade så det skulle räcka till en tröja.

Så nog verkar det som om det var meningen att jag skulle kompletteringsköpa av det…

 

 

 

 

 

3 Responses to “Mera garn”

  1. Kerstin skriver:

    Kul att du tittade in på min blogg. Mönstret på mössan kommer från Marks & Kattens och jag hittade det på http://www.torgstenen.se Garnet som heter Gotland säljs inte längre. Jag köpte de sista härvorna som Torgstenen hade, men det finns säkert något liknande garn att köpa. Lycka till.

  2. Birgitta skriver:

    Tack! du har också en fin blogg! Åh så härligt med garn-utförsäljning, där hade du tur – och att det fanns just till tröjan också!

  3. gunvor skriver:

    avundsjuk på stickgarnet i silke. men det passar dej säkert bättre än mej.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu