Urladdat kamerabatteri

januari 28th, 2013

Jag har en olycklig tendens att vänta tills det är helt urladdat innan jag gör något åt saken. Så några bilder blir det inte, men ett litet inlägg i alla fall.

Jag sitter och virkar det allra sista runt ärmhålen på tunikan. Virkning är inte min bästa gren, men här är det bara några varv med fasta maskor och det klarar jag i alla fall. Däremot är det svårt att få det riktigt snyggt. På sina ställen blir det lite större hål i mötet mellan stickat och virkat. Jag vet inte riktigt hur jag ska komma ifrån det, så det får nog vara så.

Annars sitter jag och planerar för våren i trädgården. Jag har storstilade planer som inbegriper både ett litet hemgjort, väggfast växthus och hemsnickrade ”pallkragar”. Pappa har lovat hjälpa mig. Hårdslöjd kan också vara roligt, men jag är ovan vid det så det är skönt att få hjälp av någon som vet vad han gör.

Sedan får vi se om det kan bli någon odlare av mig. Men jag har bondeblod i ådrorna, så jag är rätt hoppfull. :-)

2 Responses to “Urladdat kamerabatteri”

 1. Karin skriver:

  Klart du kan bli! Med de generna ;-) Vad som hänt med mig vet jag inte – jag blev väl bortbytt av trollen…

  • KataM skriver:

   Nej då, någon bortbyting är du inte. Förklaringen är myyycket enklare. Försten väljer! När det blev din tur fick du ta de gener som blev över.

   Förklarar en del, va’… ;-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu