Inflyttning

maj 12th, 2013

Idag hade jag mina båda göteborgsvänner på middag. Vi satt ute på terrassen och hade det trevligt ett par timmar innan det var dags för dem att styra kosan hemåt.

Då tog jag itu med växthusinflyttningen. Några av tomaterna och paprikorna har jag satt i självbevattnande krukor och ställt in. Kanske är det för tidigt, än finns risk för kalla nätter. Men jag ska täcka dem med fiberduk nattetid. Och dör de, så är det ingen katastrof. Jag sådde rätt mycket, just med tanke på svinn.

I varje kruka har jag satt en mexikansk tagetes. Det ska vara bra mot skadeinsekter, påstås det. Det får stå där till de blir för stora, sedan myllar jag ned dem som gröngödsling.

 

cats

 

Jag har planterat och sått lite i odlingsbänk nummer två också. Men det mesta som ska vara där måste vänta lite till innan det är dags.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu