Shopping

augusti 6th, 2013

Igår var jag till Vadstena. Jag behövde både mat och annat.

Som en matberedare. Jag gillar visserligen att arbeta manuellt, men ibland är maskiner inte så dumma att ha.

Jag brukar alltid läsa tester innan jag köper den här typen av varor. Men jag insåg att utbudet i Vadstena nog är rätt begränsat och att det snarast gällde att ta vad som fanns. Desto gladare blev jag när jag kom hem och i efterhand kunde konstatera att just den jag köpt fick väldigt bra betyg i flera tester.

Nu har jag invigt den med att hacka mexikansk tagetes och det gick undan så in i vassen.

 

005

 

Jag köpte en bok också. Har tittat på den i ett och ett halvt år ungefär och nu slog jag till. Jag har läst både gott och ont om den och dragit slutsatsen att det nog är en bra bok om man vill lära sig själva tekniken, vilket är precis vad jag är ute efter. Det här ska bli kul att testa! (Jag kanske ska påpeka att det inte är boken utan min kamerahantering som är lite sned.)

 

012

One Response to “Shopping”

  1. Cecilia skriver:

    Bosch är helt rätt när det gäller köksapparater. Och det sparar verkligen tid ibland att ha en bra maskin.
    Boken du köpte är trevlig, en av få hantverksböcker som jag också äger!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu