Noppe

augusti 16th, 2013

Så heter det här mosaikstickade mönstret.

 

005

 

Det blev väldigt tjockt och dessutom är baksidan riktigt snygg. Av de mönster jag provat hittills, är det nog det som skulle passa bäst till grytlapparna i lime och svart. Men än är jag inte ens halvvägs igenom boken, så inget är bestämt.

Det finns ett fel på provlappen, det syns väldigt tydligt så här på bilden. Jag har lyft en maska med garnet på fel sida. Det är ganska lätt hänt, har jag märkt. En annan sak som är lätt att göra är att sticka maskor som ska lyftas. Man får vara lite uppmärksam. Men så här på provlapparna rättar jag inte till felen om jag inte märker dem direkt. Någon måtta på petigheten får det väl ändå vara! :-)

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu