Jag skulle uppskatta om alla djur med mer än sex ben höll sig utomhus!

augusti 19th, 2013

Förra året hängde korsspindlarna i klasar utanför mina fönster. De är inte alls så frekventa i år.

Men inomhus springer det omkring andra åttabeningar. Eller sitter de i nät och lurar, men det är bättre för då vet jag var jag har dem och kan lätt ta dem med dammsugaren.

Lockespindlarna är värst just nu. Oftast springer de över golvet och då smackar jag till dem med skon. Men en och annan är smartare än sina fränder och sätter sig  högt uppe på väggen.  Och de är STORA.

 

002

 

Men Syster Yster hade nog lite rätt förra året när hon kallade mitt hus för en dyr med effektiv KBT-behandling mot spindelfobi. För idag när det killade på armen och jag kliade mig och såg att en lockespindel trillade ned på golvet, fick jag inte panik utan gick bara lugnt och behärskat iväg och hämtade en toffla.

Det kallar jag framsteg!

One Response to “Jag skulle uppskatta om alla djur med mer än sex ben höll sig utomhus!”

  1. Karin Möller Olsson skriver:

    Syster Yster är klok hon. Host, host. Lite högfärdig är hon också ;-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu