Färdig stickning

augusti 27th, 2013

I går kväll stickade jag färdigt den senaste silkeströjan.

 

002

 

Jag är i stort sett nöjd. Varvbytena syns lite för mycket, men jag gjorde dem i sidan, där de döljs av armen. Och så gjorde jag några minskningar i sidorna, som inte blev så bra – det bubblar sig lite. Antagligen måste man ha fler var emellan minskningar när man stickar med ett så pass grovt och stumt garn. Jag är ju mer van vid tunna yllegarner.

Men det är sådant man lär sig på, och jag tror inte att andra kommer att lägga särskilt mycket märke till det.

Nu tror jag att jag tar åtminstone några dagars stickpaus. Kan inte bestämma mig för vad som ska bli nästa projekt, jag har alldeles för mycket på kö.

 

2 Responses to “Färdig stickning”

  1. Cecilia skriver:

    Vacker randning och de där mindre bra sakerna syns ju inte alls! Bra modell, dessutom!

  2. Iréne skriver:

    Du gör mycket fint! Älskar silkeskänslan.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu