Stickcafé, spånad och garn

augusti 27th, 2013

Tisdag=stickcafé. Ville inte jäkta igång med något nytt, när jag nu inte kunnat bestämma mig för vad jag ville göra härnäst.

Så jag tog med sländan istället. Jag har rätt mycket ull liggande, kan man säga. Nu blev det en fläta från när jag senast var med i fiberklubben.

 

005

 

Kul att spinna! Det var ett tag sedan nu och jag känner mig lite valhänt. Men det är som det där med att cykla – när man väl lärt sig, så sitter det. Det är en långfibrig, härlig ull. Spinner tunt och tror att det ska bli ett tvåtrådigt spetsgarn. Kanske till en sjal.

Fast på caféet blev jag med garn. Mohairnystanen jag klämde och tittade på förra gången, var nu på rea. Det ska bli en kofta som matchar sommartoppen och på så sätt förlänger säsongen för den.

 

010

Så nu är jag väldigt sugen på att sätta stickorna i det härliga fluffet. Fast inte ikväll, tror jag. Jag är lite trött och jag tänkte mig att göra förändringar i mönstret, så jag vill nog vara lite mer på alerten.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu