Sommartoppen

augusti 9th, 2013

Igår blev jag färdig med sommartoppen.  När jag skulle byta stickor för att börja med den avslutande resåren, höll jag på att få ett smärre sammanbrott. Jag insåg plötsligt att jag aldrig bytt till grövre stickor efter att jag gjort den nedre resåren. Vilket är märkligt, för jag minns ju att jag bytte. Antagligen bytte jag igen, utan att tänka mig för. Lätt hänt när stickorna är likadana. Jag har gjort det  förr, men då har jag kommit på det efter något varv.

Hur som helst, när jag lade styckena på varandra kunde jag inte se någon skillnad i storlek. Så då fick det vara som det var. Monteringen gick fort och ingen blockning behövdes. Det här var verkligen ett snabbt projekt.

 

006

 

Jag är riktigt nöjd med resultatet. Nu hoppas jag bara att det blir många varma dagar, så att jag kan använda den.

 

One Response to “Sommartoppen”

  1. Cecilia skriver:

    Tur att det inte gjort någon skillnad, det hade inte varit kul att behöva göra om hela stycket!
    Fin blev den och med en kofta ovanpå kan du ha den även om det inte blir någon mer värme. Fast det blir det säkert, brukar alltid bli varmt någon vecka efter skolstart! (Sade läraren… :.D)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu