Panik!

augusti 31st, 2013

Jag har ägnat några timmar åt min andra skörd av mangold. Och plötsligt inser jag hur full frysen är.

 

cats

Några hål finns kvar, men det mesta av tomaterna och sellerin är inte skördat än, och paprika och purjo har jag inte ens börjat med. Jag är bra på att stuva in, det är jag. Men det finns ju ändå en gräns för hur mycket man kan få plats med och jag är farligt nära den.

En sak är säker – med undantag för färskvaror blir det ingen mer mat köpt den närmsta tiden. Nu gäller det att äta av det som finns, för att skapa utrymme.

Och jag som planerar att odla ännu mer nästa år…

2 Responses to “Panik!”

  1. Cecilia skriver:

    Finns bara en sak att göra, köp en frys till! Den betalar sig inte i pengar första året men hälsosam, rejält närodlad mat är ju egentligen ovärderlig så, jag föreslår en frys till. Särskilt inför nästa säsong.

  2. Birgitta skriver:

    Kan bara hålla med syster C här ovanför – det är vad jag också går och grunnar på. En större frys. Men så härligt det är att ha en massa egenodlad mat på lut i vinter!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu