Den farliga trädgården

oktober 7th, 2013

I går skulle jag såga ned några pärongrenar som växte in i en tuja. Det föll sig inte bättre än att en av dem slog till mig på ena ögat och efter en stund såg det ut som om jag ägnat helgen åt ett mycket kraftigt festande. Så idag blev det till att besöka vårdcentralen. Det var ingen fara, sa läkaren,  och det kommer att bli bra på ett par, tre dagar.

Glasögonen klarade sig, som tur var. Men idag när jag skulle tömma en korg i komposten, lyckades jag slå till samma öga med korgen. Inte så skönt, men framför allt bllev glasögonen sneda och vinda. Så det får väl bli en tur till optikern i morgon då. Och jag som trodde att trädgårdsarbete var bra för hälsan! ;-)

En del skadefritt trädgårdsarbete blev det i alla fall. Jag planterade lite höstfägring i en en av terrassurnorna.

 

001

Och så band jag om en utfläkt idegran. Kanske inte jättesnyggt med ett spännband så där. Men formen på busken blev i alla fall bättre, och så minskar det förhoppningsvis risken för att snön lägger sig och fläker ut den ännu mer när den tiden kommer.

 

004

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu