Dan före dan före dopparedan

december 22nd, 2013

Den här veckan blev inte riktigt som jag tänkt mig. Två dagar då jag tänkt sy färdigt kjolen försvann i huvudvärksdimma. Först hade jag ambitionen att sy färdigt den idag, men när jag satte mig vid maskinen insåg jag att det bara skulle bli stressigt. Så jag lade ned det projektet.

Sedan ringde en kusin och hon berättade att NRK hade en helkväll i stickningens tecken tidigare i vinter. Så när vi avslutat vårt samtal gick jag in på deras hemsida för att leta reda på programmet. Ja, sedan gick det som det gick – jag sitter här och stickar framför ett trevligt program fyllt av ull och garn. (Tack, Gittan!)

Under tiden har jag kokat julskinkan.

 

cats

 

Och eftersom det är söndag och dessutom fjärde advent så blev det en kopp eftermiddagskaffe med pepparkaksbakelse. Den är gjorde på en skiva  pepparkakskryddad LCHF-kaka, med en ”snötopp” av grädde och lingon.  Jag kom på idén för ett par veckor sedan och det är riktigt, riktigt gott.

 

002

 

Så skönt det är att inte vara julstressad så här dan före dan före dan!

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu