En och en halv varpfläta

januari 11th, 2014

Jo då, lusten vann och jag varpade till disktrasorna i förrgår kväll. Och igår fortsatte jag med gardinerna, men bara halva blev gjord för sedan sa ryggen ifrån. Den andra halvan varpar jag ikväll eller i morgon.

 

001

 

Sedan var det ju bara det att arbetsbordet var belamrat med sysaker, eftersom jag tappade lusten för kjolen när den inte blev klar till jul. Ingen plats att förskeda på med andra ord. Alltså tog jag mig i kragen och nu kjolen nästan klar. Lite handsömnad, inklusive fållen är det enda som återstår. Och bordet är städat!

Nu ska jag se om jag faktiskt kan få kjolen helt klar idag. Tänker sätta mig med nål och tråd och titta på The Sound of Music i svtPlay. Det låter väl som en bra plan för en gråmulen lördagseftermiddag?

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu