En vanlig onsdag i januari

januari 15th, 2014

Idag hade jag en sak att uträtta i Motala och när jag ändå var där, tog jag tag i något jag funderat på rätt länge. Det är så bra det där med att kunna lyssna på radio, ljudböcker och annat på datorn. Men mycket kan man bara streama och då måste jag ju hålla mig i närheten av datorn.

Så jag knallade in på Kjell & Company, bad om en lösning på problemet och knallade ut med ett par trådlösa hörlurar. Efter några timmars laddning har jag hunnit prova dem och det funkar riktigt bra. Det blev ett par rätt billiga lurar, så ljudet är inte perfekt och står jag på ett ställe med många väggar i vägen så knastrar det en del. Men mina gamla öron har levt största delen av sitt liv i den analoga tidsåldern med betydligt mer knaster än så. Så jag är riktigt nöjd och ser fram mot att kunna bära böcker och musik med mig. Nu kommer nog den tråkiga städningen att gå som en dans. :-)

 

002

 

I vävstolen går det långsamt framåt. Momenten varpning, förskedning, solvning och skedning är min rygg inte riktigt förtjust i. Håller jag på för länge, får jag ont mellan skulderbladen. Så korta stunder och långa pauser är vad som gäller. Men så här långt har jag i alla fall kommit.

 

003

 

Hoppas att jag kan börja väva i morgon!

One Response to “En vanlig onsdag i januari”

  1. Anette skriver:

    Låter smart med hörlurar som du kan gå omkring med! Jag har inte kommit till det där med e-böcker och sånt. Jag kör med den gamla vanliga pappersvarianten.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu