Rena julafton

januari 16th, 2014

Jag har för egen del avskaffat det mesta av det där med julklappar. Syskonbarnen får, än så länge. Och mamma och pappa har fått tillstånd att julklappa mig under förutsättning att jag får saker som jag verkligen behöver/vill ha.

I år, som vanligt, blev det en prenumeration på tidningen Hemslöjd. Av pappa fick jag ett presentkort på material och snickarhjälp till ytterligare en odlingsbänk i vår. Och av mamma fick jag pengar till en mojäng att hänga upp fågelmat i . Jag vill så gärna kunna mata fåglarna också på innergården, där jag kan se dem från både ateljén och kontoret. Det är ju ändå där jag vistas mest. Pengarna var så väl tilltagna att det räckte också till en ny fågelmatare, en för talgbollar med skyddsbur.

För någon vecka sedan skickade jag efter det på nätet, idag hämtade jag paketet och nu står det på plats. Kanske måste jag flytta det några meter, det står lite oskyddat. Men det syns så bra just där. Jag får se vad som händer.

 

005

 

När jag ändå gjorde en beställning, skickade jag också efter några fågelholkar. Nu ska jag bara bestämma mig för var jag vill ha dem och hoppas på att de blir bebodda i sommar.

 

001

3 Responses to “Rena julafton”

 1. prizillas pastiller skriver:

  Åh så kul att hitta till din blogg och jag tackar för uppmärksamheten på min orangea lintröja. Jag har alltid närt en liten önskan att få väva, men stickning och gamla mönster plus dateri-funktioner gör att tiden inte räcker till. Ser i alla fall helt underbart ut. Som att sticka på maskin, ett väldans knåp med händerna, jag har släden, du har slag…(?)-verket?

  • KataM skriver:

   Välkommen! Kul att du kommenterade, det är så roligt att få en liten hälsning från dem som hittar hit.

 2. Anette skriver:

  Vilka bra julklappar du fick! Vinterfåglarna som kommer och äter utanför köksfönstret blir som vänner. Ibland sätter de sig på fönsterkarmen och tittar in. Det ser ut som om de vill komma in i värmen men Gubben min har inte låtit mig släppa in dem :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu