Kaffepress med överrrock

januari 17th, 2014

Pressobryggaren som jag krossade på nyårsafton är ersatt av en ny, det ordnade jag kvickt. Nu har den dessutom fått en liten överrock för att hålla värmen bättre. Det är något jag tänkt på länge, men inte tagit tag i. Nu med en ny bryggare så blev det till sist av.

Den är gjord av en restbit av hemtovat tyg, försett med en langettkant sydd med rester av det mörka ullgarnet jag använde i mitt sängöverkast. Tre tryckknappar på det, så var den färdig. Snabbt och enkelt.

 

002

One Response to “Kaffepress med överrrock”

  1. Anette skriver:

    Smart! Och nu fick jag se det snygga överkastet åxå! Häruppe kör vi bara kaffepanna med kok-kaffe :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu