Hur klantig får man vara?

januari 20th, 2014

Hur kan man bara missa att  leda varpen bakom knäbommen? Är det inte en av de allra första sakerna man lär sig? För er som inte provat, säger jag bara: gör inte det! Det blir fruktansvärt trångt för benen. Det lutar nog åt att göra om framknytningen när första trasan är klar.

 

005

 

Annars artar sig väven bra. Jag upptäckte att det finns ett skedningsfel, men det syns bara i fållen, där jag väver tuskaft. Det var väl just därför jag inte såg det i tid. Nu bryr jag mig inte om att rätta till det.

 

002

 

Förskedningen av gardinen är klar och tro’t eller ej, men det blev rätt! Det är nästan så att det väger upp knäboms-malören. :-)

 

001

 

2 Responses to “Hur klantig får man vara?”

  1. Anne Marie skriver:

    Har gjort samma sak nån gång! Men jag släppte på varpspänningen och lyckades krångla in bommen efteråt…

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu