Jag gnuggar händerna av förtjusning och drömmer om framtida skördar!

januari 27th, 2014

Titta bara vad som kom med posten idag.

 

003

 

Igår sorterade jag  fröerna jag har kvar från förra året efter när de ska sås.

I morgon ska jag köpa jord.

Sedan är jag redo! :-)

4 Responses to “Jag gnuggar händerna av förtjusning och drömmer om framtida skördar!”

 1. Birgitta skriver:

  Hå, det känns lite fjärran här idag när snön bara fortsätter att flimra till luften därute – men ska erkänna att jag sneglade på jordpåsarna i affären idag och haft mina tankar på fröerna i skåpet. Skulle ju testa ”sen höst-sådd” tänkte jag, men det blev ju aldrig kallt i höstas…

  • KataM skriver:

   Nej, det var en konstig höst. Jag undrar så vad som kommer att hända med alla mina tulpaner som hann titta upp en bra bit innan det blev vinter.

 2. Anette skriver:

  Neeeeeej, nu börjar den här hemska säsongen när alla bloggare visar sina fina frösådder ;-) . Ännu en sak (förutom vävning) som jag önskar att jag behärskade!

  • KataM skriver:

   Oj, då kan min blogg bli jobbig för dig framöver. ;-) Förra året, min första säsong som odlare, gick så otroligt bra så jag är nog lite fanatisk. Det är ju så kul när man lyckas som nybörjare. Vi får väl se om den kommande sommaren tar ned mig på jorden…

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu