Det gick!

januari 28th, 2014

Det var inte lätt, men jag fick till de där sista centimetrarna på väven. Nu är den nedklippt och förvandlad till fem disktrasor. Om jag får säga det själv, är de riktigt snygga.

 

003

 

004

 

 

Så har jag varit till Motala, hade möte på Arbetsförmedlingen. På hemvägen passade jag på att köra till GP Väv och Garnbod, där jag köpte en 70-sked som jag behöver till en kommande väv. Ett par korta skälstickor blev det också. Det är lite bökigt att balansera 120-centimetersstickorna när man väver smala vävar.

 

007

4 Responses to “Det gick!”

  1. Irene skriver:

    Snygga disktrasor! :-)

  2. Anette skriver:

    De blev jättefina!

  3. Ann-Sofie skriver:

    De är hur snygga som helst!!!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu